divendres, 4 de març del 2011

#crisi #política #Amposta Carrefour inaugura, INEFC a la llista d'espera

Amposta: aparcament del CarrefourAvui ha estat el primer dia d'obertura del Carrefour d'Amposta, inaugurat ahir a la nit. A tocar de casa, ahir es podien escoltar els coets que van tirar, talment com si fossin Festes d'Agost. Hi hem anat a fer un tomb, tot i que com hem pogut comprovar, ja esperàvem que estaria ple. L'aparcament del soterrani és gran. La meitat nord presentava goteres per això, que feien el terra una mica perillós per caminar. Dins, el centre comercial s'ha de dir que té de tot. Ara bé, ja han fet bé de dir que és el més gran del territori però, no dels voltants. Penso que el de Vinaròs és més gran i sobretot, que té passadissos més espaiosos. Avui, amb tant de públic, l'estretor es feia evident. I hem acabat anant a comprar a l'Eroski, que també és un supermercat que dóna feina a Amposta. Al Carrefour potser esperarem que passi la febre de la novetat.

I el govern torna a donar-nos males notícies. Si amb salut ja estan saturant-nos, ara arriba la notícia que els projectes de seus de l'INEFC d'Amposta i de Cambrils han d'esperar. Esperar que passin les municipals. Quina mania els polítics. Esperar les municipals, esperar les estatals,... Quina manca de voluntat de fer les coses, condicionant-les a resultats electorals.

El RACC posa en dubte que baixar la velocitat en autopistes i autovies sigui una mesura que comporti gaire estalvi. En contra, comportarà més comfusió en els conductors i més sancions per excés de velocitat. Potser volien dir ingressos i no estalvi, oi?

I apa, ja som divendres. Cap a l'assaig. Així que demà més.