dilluns, 3 de desembre del 2012

El #català llengua de segona #independència #fracking

La consellera d'Educació denuncia que la reforma de la llei impulsada pel ministre Wert estableix el castellà i la llengua estrangera com troncals però, no el català, essent possible, segons la consellera, que un alumne pot treure's el graduat d'ESO sense superar la prova de català. De fet, La Razón ho diu també clarament, el català quedarà relegat a una especialitat. Aquí veiem un dels exemples d'espanyolitzar els alumnes catalans. I com són tan covards i cínics, els del PP s'ho han callat fins passades les eleccions.

Això ho llegim el mateix dia que una de les notícies que escoltava a la ràdio era que el govern espanyol dóna per finiquitada l'onada independentista amb els resultats de les eleccions. Sembla que lo de les sumes i el PP realment és un problema i no només l'anècdota de la taula d'Alicia Sánchez-Camacho. Per cert, què ha de dir la cap de llista del PP Català de la reforma de Wert?

Encara recent el programa Salvados sobre les elèctriques i les petrolieres, llegeixo que el preu dels carburants baixen cada dilluns per pujar dimarts, de manera que el dia que es comuniquen els preus a la Unió Europea, dilluns, és el dia amb millor preu de la setmana. De confirmar-se, quin engany més gran que s'hauria destapat.