dissabte, 27 de febrer del 2016

La UM de Llíria a #ABB2016 #LaLiraAmpostina #LaLiraAmpostina100

UM de Llíria #amposta #laliraampostina #laliraampostina100 #abb2016 #surtdecasaebre #canal21ebre #ebreactiu #viulebreAquest dissabte segon concert del cicle Amposta de banda a banda de l'any del Centenari de La Lira. Un concert de luxe. La Unió Musical de Llíria, una de les millors bandes de música del món, d'aquelles a les quals qualsevol banda voldria semblar-se, ha vingut a oferir-nos el seu art a la nostra Societat, sota la direcció de Francisco Valero-Terribas.

La banda està actualment en el procés de decisió del nou director després de la marxa d'Enrique Artiga, i s'han organitzat 3 concerts, un el passat 20 de febrer, amb la direcció de Francisco Valero-Terribas, un el 9 d'abril, amb Dirk de Caluwe, i el tercer amb Pablo Marqués Miralles, després dels quals es decidirà qui serà el nou director titular de la formació. El programa d'avui doncs, coincideix amb el del concert del passat dissabte a Llíria. Un programa interessant.

Del programa destacaria les obres "Tríptic a la Unió", de Juan José Poveda i, sobretot per haver-les tocat amb La Lira, "Overtura festiva" i el 4t temps de la Simfonia núm. 5, ambdues de Dim. Shostatóvich. L'afinació, l'execució dels matisos, els plans sonors, la tècnica, excel·lents. No de bades són una banda de referència arreu.

He sortit content, feliç. Gràcies!