dimecres, 24 de febrer del 2016

El PSOE encara fot més els treballadors

Avui Sánchez convidava Podemos i PP a unir-se a l'acord amb Ciutadans, qualificant el PSOE d'un partit de centre-esquerra (ser d'esquerres, l'O d'obrer, ja no està de moda al partit fundat per Iglesias) i Ciutadans de centre-dreta. Ens està venent que ells són la centralitat del país. Sobretot Ciutadans, oi? En alguns aspectes, com el tema territorial, estan tan a la dreta com el PP, per cert.

Aquest partit que se suposa que defensa els treballadors, ha acordat un contracte temporal que ara li diuen progressiu, en el qual inicialment la indemnització per acomiadament serà de 12 dies per any treballat, augmentant progressivament fins arribar al màxim de 20 dies actuals. Si l'acomiadament és improcedent, seran 20 dies inicialment i progressivament aniran augmentant fins als 33 dies actuals.

És a dir, si el PP ha fotut els treballadors, el partit que presumeix de ser qui els defensa més de tots, amb aquest acord encara els fot més. El PSOE no fa honor al seu nom. I el PSC el justifica. Segur que a l'Ebre també.