dimecres, 19 d’agost del 2015

Un millor concert a la Plaça

Escoltant @lafilaamposta durant el concert #FMAmposta2015Ahir a la nit La Fila i La Lira vam oferir el tradicional concert de bandes de Festes Majors. El 52è concert. Va ser un concert diferent.  Com ja es va publicitar, es va poder veure per televisió arreu de Catalunya mitjançant la Xarxa de televisions locals. Al carrer major el públic que no cabia dins de la plaça tenia una pantalla gegant per veure millor els músics. A dins de la plaça teníem un escenari d'una mida més gran que fins ara. El públic estava a una distància una mica més gran de l'escenari. És a dir, organitzativament vam poder copsar una millora i promocionalment també.

Els gegants d'Amposta van presidir l'acte. Tenim uns gegants que els treiem poc. Són símbols de la ciutat, igual que el Pont. Aprofitem-los. En acabar el concert l'alcalde va posar un corbatí a la bandera de cada una de les dues entitats, en una mostra de reconeixement que s'hauria d'adoptar ja com costum.

En resum. Ha hagut de canviar el govern per dignificar el concert de la Plaça. Es poden millorar coses però, hem d'haver esperat 51 concerts per començar.