dimecres, 11 de setembre del 2013

#ViaCatalana #11s2013 Hem fet Via!

#ViaCatalana #11s2013 #Amposta #Tram49 Banda per la Independència
Ja hem fet la Via. Un èxit rotund. A Amposta no ens hem pogut agafar les mans perquè estàvem massa enganxats per fer-ho. Amposta tenyida de groc i plena d'estelades. A l'Ebre som diferents i fins i tot hem tingut una banda per la Independència. Jo vaig preferir estar amb la família tota la Via però, feia goig veure companys de La Lira i d'altres bandes, fins i tot gent que no veia tocar des de quan era menut, units per a l'ocasió.

Per a 13tv som uns enganyats, la història no és la que diuen que és i per això volem la independència. Serà que tot lo que va venir després del 1714 i que continuem veient avui dia, no és prou motiu per voler-la. Som uns enganyats i uns tontos. Molts per això.

A l'estranger s'hi han fixat:

A Madrid un grup de feixistes han entrat a la delegació de Catalunya i han fet destrosses, han agredit persones i han tirat gas lacrimògen. El ministeri de l'Interior no havia previst res d'això i aquests individus han entrat i han sortit del lloc com si res.

Sigui com sigui, hem fet Via, s'ha vist als mitjans, s'ha vist al món, i a Madrid ja poden menystenir-ho, menysprear-ho, que l'èxit ha estat evident. I si en altres casos s'extrapola la voluntat popular en aquest no pot ser menys.