diumenge, 15 de setembre del 2013

#400kmTV3 #volemvotar #ViaCatalana

Resposta ahir de Rajoy a Mas, amb el mateix contingut buit de sempre, i adreçada a una adreça equivocada, la Pina de Catalunya. A la xarxa l'etiqueta #volemvotar s'ha fet notar.

A TV3, el 30 Minuts explica com es va preparar la Via Catalana. Dues de les persones que han gestionat la Via estan a l'atur. Crec que es mereixen trobar feina perquè han demostrat una capacitat de gestió espectacular. Quan ho organitza un govern necessiten uns quants alts càrrecs que manin als seus subordinats, i així fins arribar als més pringats de tots.

La Via Catalana no ha rebut diners públics. A Madrid diuen que sí. Si es considera el cost de les mesures de seguretat podríem acceptar-ho però, igualment hauríem d'aplicar-ho a tants i tants actes com els partits de futbol, inauguracions perquè els polítics de torn es facin la foto, les manifestacions que organitzen partits i organitzacions per a defensar les seves idees, els actes de partits amb ideologia feixista,... A Madrid, qui es queixa dels diners públics podria dir el mateix quan se subvenciona la fundació Francisco Franco, o quan s'homenatgen els membres de la División Azul. En altres llocs l'apologia del feixisme està prohibida i perseguida.

El PSC continua parlant de canvis, dels seus canvis. Els federalistes avui, amb la Festa de la Rosa, acompanyats pel representant del PSOE, del partit que va tancar la porta al federalisme. Tot sigui per cercar el seu espai.

Resposta ahir de Rajoy a Mas. El govern català ha de convocar la consulta o eleccions, i ho ha de fer el 2014. La gent ho ha dit ben clar.