dissabte, 14 de setembre del 2013

#AčiūLietuva #ASC en evidència i el PSC tocant el violí #ViaCatalana #11s2013

Si ahir el Letònia avui és Lituània. El seu primer ministre diu que Catalunya té dret a l'autodeterminació. Com es pregunta la gent a la xarxa, convocarà també el ministre d'Exteriors l'ambaixador lituà igual que va fer ahir amb el letó, per dir-los de què poden opinar?

Alícia Sánchez-Camacho va quedar ahir en evidència a l'entrevista de Mònica Terribas a Catalunya Ràdio. Segur que se sent més còmoda a Intereconomia o a 13tv. La portaveu de la majoria silenciosa.

Un sondeig de la Cadena Ser diu que ERC superaria CiU en intenció directa de vot i en estimació del mateix, així com situa en un 52% de catalans els favorables a la independència si avui es fes un referèndum.

Mentrestant al PSC viuen en el seu món. Pere Navarro ara diu que la monarquia podria acostar posicions entre Catalunya i Espanya. El "campechanismo" que ho ha de facilitar tot. I és que el PSC, fora de lloc des de fa temps i més des de dimecres, ha de sortir als mitjans perquè sapiguem que encara hi són.

I acabo. Ahir l'Enric Juliana, director adjunt de La Vanguardia, deia a 8tv que calia rebaixar els ànims després de la Diada. Cal refredar les coses i deixar que l'independentisme es desinfli, oi? I així podrem tornar a la política de peix al cove que tan bé li ha anat a CiU al llarg dels anys, malgrat que Catalunya continuï amb l'etern problema de no estar mai contenta amb Espanya. Buf!