divendres, 1 de març del 2013

Tanca #TV3Ebre idees impugnades i #Bárcenas contra el PP

Ahir ens assabentàvem que tanquen les delegacions de TV3 a Andorra, Perpinyà, la Cerdanya, l'Alt Urgell, el Pallars i les Terres de l'Ebre. Una pèssima notícia que "la teva" abandoni el model territorial implantat a mitges -però, implantat- i torni al model provincial -que no havia abandonat en realitat-. A Change.org hi ha una campanya de recollida de signatures per demanar que no es tanquin aquestes delegacions. Una confirmació que l'aposta per les vegueries no és tal aposta i una mala notícia per als professionals del periodisme del territori, ja prou castigats en els temps que corren.

El govern espanyol impugnarà la declaració sobiranista del Parlament de Catalunya. Com? Què? Que volen impugnar una declaració política? Que així volen fer com si no hagués ocorregut i invalidar-la? Com, com, com? Ah, sí, és que Catalunya és un gran recurs per no parlar d'altres temes.

Urdangarín fa 6 mesos que no paga la hipoteca del seu palauet de Pedralbes. La pregunta és, quan temps trigaria una família a ser desnonada si fes 6 mesos que no pagués la hipoteca -infinitament més baixa- de la seva vivenda habitual.

Segons eldiario.es el departament de Salut va donar dades errònies relacionades amb les llistes d'espera quirúrgiques entre 2011 i 2012, segons les quals el 2012 va millorar el temps d'espera, i que, en realitat hauria empitjorat. La veritat, no sé si la gent es creu en aquestes alçades les dades procedents de l'Administració quan són positives i no encaixen amb la realitat que viuen.

I continua el cas Bárcenas, qui sembla que vol venjar-se del PP. Nova denúncia al PP, ara per haver entrat a la força al seu despatx. La policia s'ha presentat a la seu del PP per preguntar sobre el tema. Vaja, ha durat poc el tema del sobiranisme com tema d'actualitat.