dimarts, 26 de març del 2013

La democràcia del PP #requalificacions i alta tensió a l'Ebre

Les Noves Generacions del PP volen que els alumnes denunciïn al seu web el professorat que els adoctrini. Llegeixi's adoctrinar com explicar les coses d'una forma que a tu no t'agraden. Segur que si l'adoctrinament fos ideològicament afí al PP no hi hauria denúncia si no lloança. El PP carrega contra la PAH per pressionar els polítics que han permès durant anys la tragèdia familiar de quedar-se sense vivenda.

De moment els terrenys cremats en un incendi no es poden requalificar però, amb la reforma de la llei que prepara el ministeri de l'ambientalista Cañete, s'obrirà la porta a fer-ho. Sí, caldrà complir certs requeriments però, això s'ha de veure com de fàcil o de difícil o posaran.

Red Eléctrica té un projecte de línia d'alta tensió entre l'Aragó i el Camp de Tarragona que afecta diversos municipis. Entre ells Batea, afectant tot el terme del municipi. Hi ha revolta perquè el territori, la Terra Alta, la comarca més afectada, sumant-se a les línies d'evacuació dels parcs eòlics. Llegeixo també que Calaceit també serà un dels municipis afectats. És clar que és fàcil dir-nos NIMBY però, en un territori com el nostre, on es van acumulant parcs eòlics, centrals de cicle combinat -encara que sigui en zones veïnes-, on la tensió amb l'aigua no s'allunya mai, és normal que hi hagi queixes.