divendres, 22 de març del 2013

#aigua #salut i #Duran

Dia Mundial de l'Aigua, amb un ministre de Medi Ambient que ja el vam tenir d'Agricultura i va dir-nos allò del passeig triomfal en temps d'Aznar. El mateix ministre que flexibilitza la llei de costes perquè qui se l'hagi saltat no tingui conseqüències en un termini raonable de temps.

El PP es cobreix de glòria posant com etiqueta del debat a Twitter sobre l'atur juvenil #debateninis. Ho han intentat arreglar dient que fa referència a que els joves ni estan poc formats ni els agrada estar sense feina. Però, ha estat desafortunat igualment.
Sembla que el tema del copagament de medicaments no està tancat i encara podrem veure reformes, segons planteja el govern espanyol. Veurem si és per pagar més percentatge o no. D'altra banda, cosa positiva, s'unifica el calendari de vacunes, sent el mateix a totes les autonomies. Mentre Catalunya no sigui independent, en temes de salut hi ha coses que no s'entenen. Per què en altres autonomies es posen vacunes que a Catalunya s'han de pagar però, que te les posen al calendari, per si vols posar-les, com si fos recomanable?

A l'Hospital de Sant Pau qui pagui podrà operar-se abans. Imagino que en centres de l'ICS això és més complicat de fer. Es faci o no, si això és penalitzant encara més les llistes d'espera a causa de l'ocupació de recursos compartits, és normal indignar-se.

L'ex-consellera de CiU Carme-Laura Gil també pensa que la tensió Duran-Mas, amb Duran estirant cap a Espanya, deixant en evidència el camí sobiranista que se suposa que ha adoptat CiU, no és bona, i afirma que això pot ser el final de CiU com coalició. Jo penso que CiU no s'ha desfet per interessos electorals, perquè fa temps que no veig què fan juntes CDC i UDC.