dilluns, 25 de març del 2013

#PAH #terrorisme i cortines de fum

Arran del marcatge a l'home que fa la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) per no moure un sol dit per atura la tragèdia de tantes i tantes famílies que es queden sense la seva vivenda, gent del PP, com la delegada del govern a Madrid, s'atreveixen a vincular la gent de la PAH amb el terrorisme d'ETA, amb la kale borroka. Gent així té un càrrec públic, gent que, en comptes d'argumentar, de defensar amb arguments allò que creuen injust, recorren a la desqualificació, i a sobre, amb un tema tan delicat com el terrorisme. És l'estil del PP. Ei, i no dimiteixen de cap manera.

Esteban González Pons, ara contra la mobilització de la PAH, el 2011 demanava que la gent prengués nota de la mobilització a Egipte fent una analogia del govern espanyol -democràtic- amb el govern egipci de Mubarak. La mobilització ciutadana que el 2011 era tan necessària ara és el camí dels perdedors per aconseguir al carrer lo que no van guanyar a les urnes. M'agrada l'estil moderat en les formes de González Pons però, amb les seves declaracions s'acaba veient que el fons no és tan moderat. Un altre que no dimitirà.

La portaveu de la PAH diu que ha rebut amenaces de mort els darrers dies i es planteja emprendre accions legals per les associacions que s'han fet amb el terrorisme. Les declaracions del PP sobre la PAH no ajuden pas a evitar les reaccions extremistes contra els seus membres.