divendres, 8 de març del 2013

#Flix #fracking i #RodriguezIbarra

L'alcalde de Flix diu que no estan fent xantatge a Ercros quan amenacen amb denunciar-los si no es replantegen l'ERO. Doncs no era lo que semblava quan vam llegir les amenaces. No sé si és que jo ho vaig llegir malament o és que se n'ha adonat que allò que va dir semblava una altra cosa.

Raül Romeva inicia una campanya per fer front als projectes de fracking. Encara he de veure com els polítics ebrencs es pronuncien sobre el tema, i no només pels projectes a Catalunya si no pels projectes al Maestrat. Ignorància? Passotisme? Manca d'interès polític?

Rodríguez Ibarra va comparar Mas amb Hitler, Mussolini i Tejero. Aquestes comparacions no haurien de ser gratuïtes. Els polítics, ex-presidents d'autonomies, no poden tenir dret a dir qualsevol cosa amb total impunitat. Ja no és només per la comparació odiosa i el dany de l'honor del President si no el foment de la confrontació social que, ara Rodríguez Ibarra, i en altres moments polítics de diferent color, han pogut causar amb les seves comparacions odioses, amb les crides a boicots, etc.