dissabte, 23 de febrer del 2013

#Urdangarín i #fracking a Catalunya

Dia de dinar familiar, de desconnexió. No és fins ara que veus que l'actualitat del dia ha abandonat les escoltes a polítics i se centra, en el debat de Tele 5, en la declaració d'Urdangarín davant del jutge. Estic amb qui diu que cal respectar la presumpció d'innocència, sigui qui sigui la persona implicada. Apunten a la possible imputació de Camps i Rita Barberá, i a la poc probable imputació de la infanta. Si imputen Camps i Barberá el PP tindrà servit un nou escàndol de corrupció. Però, Rajoy continuarà callant d'entrada i fent demagògia quan parli per no respondre de forma clara. Ja ho veurem.

Llegeixo que el departament de Felip Puig seria favorable al fracking i així ho estén CiU com argumentari per als seus càrrecs públics. És qüestió de temps veure si és així. Seria un cop més que Felip Puig es posiciona a favor d'una opció criticada pel greu impacte que pot causar al medi ambient, a l'entorn que ens envolta.

Per cert, aquí no ha nevat però, vent i fred no n'ha faltat. També per cert, no m'agraden les carxofes, encara que he de dir que avui he menjat una kisch de carxofa sense saber-ho i m'ha agradat. No cal dir que és perquè no he notat el seu gust en absolut. Amb mi la festa de la carxofa d'Amposta no tindria èxit.

Help those suffering in the Horn of Africa