dimarts, 12 de febrer del 2013

Els #sous dels polítics i els #toros per davant de la #crisi

Els polítics cobre prou. Per això, alguns com Duran i Sánchez-Camacho tenen nòmina de diputat i de partit. Com sempre, segur que és del tot legal però, no acostumen a dir en públic mai tot el sou que cobren. I a sobre hem de veure com Duran ens diu que encara cobren poc.

Avui se suposa que prosperarà la iniciativa legislativa popular a favor dels bous de lídia i no prosperarà la que vol solucions als desnonaments. Avui Oriol Junqueras ho deia a RAC1. Els bous s'emporten més de 700 milions d'euros en subvencions a l'any, mentre es retallen serveis importants com salut i educació.

Titular que s'ha d'agafar amb pinces, no sigui que ens creiem els brots verds que pinta. Diu que Morgan Stanley preveu que Espanya esdevingui la nova Alemanya de la zona euro, i Alemanya esdevingui la nova Espanya, per l'augment de les exportacions espanyoles i l'augment del consum intern alemany. Ja ho veurem. I ja veurem quin cost suposa esdevenir una nova Alemanya. Res no és gratuït. De moment, la gent continua suïcidant-se per quedar-se sense casa, continua creixent la llista d'aturats, continua augmentant la gent que es queda sense cobrar l'atur, continua havent gent que no té expectatives de treballar mai més,...

Help those suffering in the Horn of Africa