dimarts, 21 d’agost del 2012

Les #eleccionseuskadi2012 que treuran PP i PSE del govern

El proper 21 d'octubre hi haurà eleccions al País Basc. El PP ja fa temps que les demanava. Martxelo Otamendi afirma que hi haurà un president abertzale segurament i analitza les raons per les quals s'han convocat les eleccions. Pèrdua de l'aliança amb el PP, futurs pressupostos amb retallades que algú haurà de posar sobre la taula,... Espero que la predicció d'un president abertzale sigui confirmada, o almenys que no hi hagi una majoria PP+PSE, mostrant el posicionament de la societat basca en relació a la legislatura que acaba i en relació a la pressió sobre les autonomies del govern de Rajoy.

El govern valencià prohibeix que els metges atenguin immigrants sense papers en horari laboral. Em pregunto si això és admissible en un servei públic de salut, o si es podria considerar omissió d'atenció al malalt. No se'ls permet fer objecció de consciència però, com vaig recordar en un altre apunt, els mateixos que governen el País Valencià i Espanya abans promovien l'objecció a l'assignatura d'Educació per a la ciutadania.

Millet i Montull no poden pagar la fiança que els imposa el jutge en el cas de l'hotel del Palau, després d'embargar-se'ls els béns. És inevitable pensar que aquests individus probablement siguin declarats culpables, que probablement quedi demostrat que han guanyat moltíssims diners de forma il·legal, i que malgrat això encara són al carrer. La llei és la llei però, és inevitable pensar que un pringat qualsevol no es pot pagar una fiança molt més baixa que la d'ells i que va a parar a la presó de seguida.

Help those suffering in the Horn of Africa