dilluns, 15 d’abril del 2013

#transvasament #independència i #escraches

Interconnexió del Segarra-Garrigues amb la xarxa d'Aigües Ter-Llobregat. Allò que l'ex-conseller Baltasar va intentar, via connexió del Segre, sembla que ho podem veure aviat, sense gaire oposició. El gran canal de regadiu esdevé una via de transvasament d'aigua, enfront l'absència de regants o de regants disposats a pagar el preu que se'ls demana. Una vergonya. Qui es creu, malgrat que ho afirmin, que el Xerta-Sénia no acabarà connectant amb una altra canonada a la província de Castelló?

El conseller de Justícia se suma a les veus que posen el fre a la consulta sobre la independència. Si no hi ha acord amb l'Estat no podrà haver consulta? No deien el mateix, sobretot quan tenien al davant una campanya electoral. Tenim un consell de transició nacional i no tenim data per a la consulta. Per una banda el President transmet un missatge i la resta de CiU en transmet un altre. Uns o altres, o ens enganyen o no parlen prou clar.

Per cert, com sempre, es prenen moltes mesures i ràpides contra les accions de reivindicació ciutadana, i la percepció és que en altres casos les coses no van tan ràpid. L'allau de declaracions per actuar contra els "escraches" n'és una mostra. No és que em sembli 100% adequada l'opció dels "escraches" però, que algú com de Cospedal ho compari amb el nazisme fa cagar. Com s'atreveix aquesta dona a dir això? No ha parlat prou cagant-la els darrers mesos?