dilluns, 22 d’abril del 2013

#LaRazon el #dèficit i els fulls de càlcul

Francisco Marhuenda, director de la Razón, avui no ha volgut donar explicacions a la tertúlia de RAC1 sobre l'ús a la portada del seu diari d'un cartell ultra per il·lustrar una de tantes de les seves portades sobre -o contra- Catalunya. No és estrany que fugi d'estudi. Ho fa cada setmana quan ha de posicionar-se en relació a les polítiques del PP amb Catalunya. Sempre té arguments, pobres, per donar-hi suport. Avui però, ha marxat de l'estudi per no haver de donar la cara, vestint-ho d'indignació. I aquest home dirigeix un diari.

Europa torna a posar en evidència el govern espanyol. El dèficit del 2012, comptant les ajudes a la banca -que s'han de comptar perquè són deute públic- se situa en el 10,6%, el més alt de la UE, per davant de Grècia. Aquestes són les fantàstiques mesures de Montoro i de Guindos? Aquests són aquells que ho havien de solucionar tot?

Un estudiant i els seus professors tomben els arguments a favor de l'austeritat detectant els errors en un el full de càlcul que se suposa que els justifica. Es pot permetre que les decisions que poden arruinar la vida de milions de persones estigui subjecta a fer bé o malament un full de càlcul? Segur que li donaran la culpa a la Informàtica...