diumenge, 21 d’abril del 2013

Empreses públiques

ParrissalDia de lleure al Parrissal. De camí, aprofito, un grup de moteros aturats en un revolt de la carretera a Prat de Comte, als dos volars de la carretera, fent-la petar, i fent-nos que baixem velocitat, com si hi hagués un accident. I 100 metres més enllà hi havia una zona per aturar-se. No cal dir res més.

Continuo. Un matí al Parrissal. És bo gaudir dels indrets del territori. 3 euros per accedir amb el vehicle a l'aparcament regulat. Totalment indicat si aneu en crios. La dificultat, amb ells, s'incrementa. Però, al final la jornada acaba sent divertidíssima i espectacular.

A la nit, Salvados parlant d'empreses públiques. El president de la diputació d'Ourense justificant coses que clamen al cel. N'hi ha hagut per a tots. Destacable el comentari que les privatitzacions d'empreses públiques van acompanyades d'una garantia de beneficis, com la venda d'Aigües Ter-Llobregat, deien. És a dir, una empresa privada vol adjudicar-se una empresa pública o la concessió d'un servei. Els beneficis se'ls emportaran però, si no hi ha els beneficis esperats, l'Administració, la societat, haurà de compensar-los. Un clar exemple d'allò de privatitzar els beneficis i socialitzar les pèrdues. No tenen la cara dura ni res els polítics que fan això.

Lo que deia, gran dia de lleure al Parrissal.