divendres, 12 d’abril del 2013

#llengua #desnonaments i #pobresainfantil

Porta cua l'expulsió de Tardà ahir de la tribuna del Congrés dels Diputats. Sovint ERC fa provocacions gratuïtes, tot i que les recriminacions de la gent del PP no deixen de demostrar quin poc respecte tenen per allò que no sembla íntegrament espanyol.

També va haver polèmica pels crits de persones afectades per les preferents des de la tribuna de convidats. Diputats socialistes aplaudint, i altres de socialistes sense fer-ho. Sembla que per a alguns socialistes les sigles PSOE són simplement herència del passat. La desesperació de les persones poc els importa, encara que mostrin bens paraules quan els interessa.

A Espanya hi ha 1 de 4 xiquets en risc de pobresa. Han de ser les ONGs i altres entitats socials les que es preocupin realment pel tema, perquè el legislador diu que ho fa però, amb fets es veu com no. Només cal veure la gran iniciativa per resoldre el problema, greu problema, dels desnonaments.

El Bisfenol A, present en multitud d'envasos d'aliments, de plàstic i de llauna, ahir llegia que es prohibirà a França. Un estudi l'associa a l'augment de casos de càncer. La gran pregunta és quant es trigarà a adoptar aquesta medida, si es basa en conclusions fermes, a Espanya, a Europa? O si s'adopta, quanta moratòria es donarà, allargant el perjudici per a la salut de les persones?

Help those suffering in the Horn of Africa