dimecres, 24 d’abril del 2013

O2 rendible, #retallades a l'ICS i sectarisme a la #COPE

La que parla de nazisme quan algú es manifesta contra les seves polítiques, de Cospedal, governa una autonomia on l'empresa privada que gestiona els aparells d'oxigen que tenen els pacients a les cases, retirarà els aparells en breu a les persones que no l'utilitzen com a mínim 3 hores al dia, per ineficàcia del tractament. Eficància per no parlar de rendibilitat econòmica. Visca l'atenció a les persones.

Per cert, el president del Tribunal Suprem defensa els "escraches" com forma de llibertat d'expressió. De Cospedal també el titllarà de nazi?

A Catalunya el sindicat Metges de Catalunya avisa d'una retallada del 8% als hospitals de l'ICS. L'educació i la salut, tots els governs dien que són sagrats però, s'hi estan recreant. Fins on arribaran? Fins quan deixarem d'escoltar parlar de moll de l'òs i de línies vermelles, si ja fa temps que s'han creuat?

Per cert, avui escoltava a la ràdio, a la COPE, cercant emissores, que parlaven del cop de puny d'indignació que Beiras ha donat a l'escó de Feijóo, a Galícia. El locutor se'n fotia de Beiras dient que ell havia estat mitja vida vivint del diner públic. Això sembla que és un argument recurrent per a tot aquell periodista de dretes que vol desacreditar qualsevol plantejament d'esquerres. Malauradament de vividors, de professionals de la política, n'hi ha arreu, en tots els partits. Però, aquests periodistes sectaris sempre assenyalen amb el dit els que no els són afins.


Help those suffering in the Horn of Africa