dijous, 18 d’abril del 2013

Protestes i nazisme, #seguretatsocial #retallades i #desactivantlaconsulta

El rector de la UPF se suma a la llista de gent que per desacreditar protestes les compara amb el nazisme. Cal? Com rector s'espera un altre tarannà, uns altres arguments de més força que no pas aquesta odiosa comparació, utilitzada en excés.

Aquest matí a la ràdio escoltava la notícia que la Seguretat Social reclama a l'Hospital de Sant Pau 11 milions d'euros per guàrdies no pagades com hores extra. Segons escoltava, és una pràctica generalitzada als hospitals catalans la de no considerar les guàrdies com hores extra i que la Seguretat Social ja ha reclamat el mateix a altres centres. En el conjunt dels hospitals catalans això suposaria varis centenars de milions d'euros, segons la notícia, un forat més a l'economia catalana.

L'FMI, aquesta setmana demanava mesures perquè Espanya si no no avançarà, i ara demana una flexibilització dels objectius de dèficit per a Espanya. És complicat entendre tantes declaracions d'alguna manera contradictòries.

Rajoy, Fainé i Godó, reunits de forma discreta, diu que van parlar de com atenuar les ànsies de consulta a Catalunya. Front polític, front empresarial i front comunicatiu per desactivar la consulta. Aquests amb Cambó s'haurien sentit còmodes, segurament.


Help those suffering in the Horn of Africa