dimecres, 5 de gener del 2011

#tabac #reis La factura del servei sanitari i l'amic xinès

El conseller de Salut ha dit que per conscienciar els usuaris s'informarà del cost de cada servei a les persones que assisteixin als centres. Una bona mesura. Fa uns anys ja es feia, almenys en alguns hospitals públics catalans, per cert.

Zapatero diu que les retallades van haver-se de fer per poder rescatar Grècia -malament anem-, país que avui és notícia per voler aixecar un mur d ela vergonya, per impedir la immigració il·legal des de Turquia. Continuant amb l'economia espanyola, ara Mr Marshall s'haurà d'anomenar, fent la broma fàcil, Ml Malshall. La Xina comprarà deute espanyol i diu que confia en l'economia espanyola. No sé si és gaire bona notícia, ja que sembla que pot fer el mateix amb Grècia i Portugal. Es faran amos del sud d'Europa?

Els ocells, si recordeu, caien morts a EUA, sense explicació. Ara també passa a Suècia. Ja ho dic jo que els de Cuarto Milenio xalaran.

Avui, tarda de Reis, m'he trobat un accident important a l'eix de l'Ebre, a l'alçada de Vinallop. Feia mala pinta. No he pogut pensar en les famílies a les quals probablement aquesta tarda els haurà canviat radicalment. Dies de joia que en un moment inesperat poden esdevenir tragèdia -tant de bo no hagi estat res greu-.

Bé, esperem que els Reis siguin generosos amb tothom.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Per tant, a l’amic xines quan farà de les seves en drets humans, mirarem cap a altre costat, perquè es l’amic xines i clar no es un amic qualsevol, es un amic amb diners.