dijous, 6 de gener del 2011

#reis #rebaixes Dia de Reis i demà, rebaixes

Amposta: Reis Mags 2011Avui, dia de Reis, dia de regals per a menuts i grans. La Júlia ens ha regalat el seu primer intent de caminar sense agafar-se. Els Reis van arribar ahir a Amposta pel riu, com de costum, amb un itinerari canviat per les obres que ocupen el centre de la ciutat però, amb molt de públic, com sempre.

El diari El Punt informa sobre la demanda de l'empresa dels multicinemes de Roquetes contra l'Ajuntament d'Amposta per haver estat els cinemes de la ciutat sense els papers en regla durant 7 anys. Demanen 4,8 milions d'euros per lucre cesant.

El País publica un article sobre la creació de feina a Espanya. Catalunya exerceix de locomotora en la creació de llocs de treball, sent positiva la relació entre creació i destrucció de feina a finals del 2010. Una bona notícia, i segons l'articulista, un signe d'una futura millora econòmica.

Demà comencen les rebaixes. Avui hem pogut veure els anuncies d'El Corte Inglés a la televisió, amb Natalia Verbeke i Maria Esteve fent una versió per a les rebaixes d'una de les cançons que canten a la pel·lícula "Al otro lado de la cama", "Dime que me quieres", de Tequila. Demà veurem la imatge de la gent entrant a glopades al Corte Inglés, com cada any, i entrevistaran gent que ha pogut fer les seves primeres compres de rebaixes, com cada any.

Recordant ahir, parlava d'un accident a l'eix de l'Ebre. Malauradament un noi ampostí de 34 anys va morir.