divendres, 14 de gener del 2011

#política #crisi El nou hospital haurà d'esperar

Ja sonen noms de nous delegats dels diferents departaments de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, entre els quals hi hauria una ampostina i un ampostí. Suposo que no trigarem a saber ja les persones que han d'ocupar els diferents càrrecs. Continuant amb el govern a l'Ebre, ja sabem que alguns projectes, com el del nou hospital, hauran d'esperar. Cosa que no hauria d'estranyar-nos. O no dubtava la gent que aquest hospital pogués entrar en funcionament l'any 2015? De fet, fa temps que un cartell a l'HTVC publicita la inversió per fer-lo però, que era una quantitat que fins que no la veiéssim reflectida en uns pressupostos no hi podíem confiar.

Els pares que estan d'acord amb la setmana blanca no estan d'acord amb la rebaixa dels ajuts del Departament d'Ensenyament, d'un 70% del previst, tocant a 2 euros per alumne. Això vol dir que el cost de les activitats que puguin fer els crios fora de casa en aquesta setmana brillantment ideada per Maragall i companyia l'hauran de pagar els pares. És estrany que els empresaris de l'esquí no es queixin per com pugui afectar a les esquiades reservades per aquelles dates.

Aznar no és autonomista, per molt que parli català en la intimitat i en altres temps es recolzés en CiU per governar. En els seus temps de jove ja escrivia contra l'estat de les autonomies i no estava d'acord amb la Constitució. Ara, que continua cobrant dels diners públics a la vegada que guanya un munt de diners entre assessorar Endesa i fer xerrades, diu que l'estat de les autonomies és inviable. Com Felipe, quan deixen el govern, com que estan per sobre del bé i del mal, van de profetes per la vida. També ha dit que Espanya no està invervinguda formalment però, sí de facto. No m'estranya, quan patriotes com ell ajuden tant a donar confiança en el seu país.