divendres, 21 de gener del 2011

#política Pluja de delegats

Aquesta setmana han estat notícia a l'Ebre els nomenaments de delegats de diferents departaments. La polèmica amb Salut pel tema de l'Hospital ha anat acompanyada del nomenament del nou delegat territorial de Salut. Quant al nou hospital, La Marfanta comenta avui que el delegat del govern, Xavier Pallarès, ahir ja no parlava de "fum" si no que apostava pel projecte i a més agraïa la feina feta fins ara. Crec que una cosa que cal començar a fer és mesurar les paraules, per molt que abans governessin uns altres i s'estigués més o menys d'acord amb les decisions preses.

Amposta ahir va sortir a TVE pel tema de les obres, cosa de la qual en parla Jesús Ferré avui, amb un video del programa inclòs. Digueu-me malpensat però, per a les eleccions, tot net i polit i aquí no ha passat res. És clar que, d'electoralisme només en fa l'oposició a Amposta, no?

Continuant a Amposta, hi ha polèmica per les adjudicacions d'obres, les de la urbanització Eucaliptus, i les del carril bici. Les segones s'han aturat però, les primeres, adjudicades a empreses no ampostines, poden ser impugnades per tres empreses ampostines. Crec recordar que alguna d'aquestes quan vénen eleccions posen publicitat de CiU a les tanques de les seves obres. Almenys en algunes eleccions de les darreres 2 o 3 així havia estat. Com ens hem de veure...

Per cert, avui a El Secret, de Catalunya Ràdio, han parlat d'una proposta de l'Associació Espanyola  de la Carretera ha proposat cobrar per l'ús de les carreteres a qui superi un nombre determinat de km l'any, 15000 km. No cal ni dir que des de Catalunya això ja sona a fotesa. El director general de trànsit espanyol, Pere Navarro, d'entrada ha dit que s'ho estudiaria. Buf! Podeu escoltar-ho al podcast d'El Secret.