dimecres, 6 de gener del 2016

Reis alternatius

L'ex-diputada del PP Cayetana Álvarez de Toledo ahir va recriminar a Twitter que els Reis de Madrid anessin vestits d'una forma no tradicional, de la qual cosa es va adonar sa filla.
Les respostes a Twitter no han faltat. No és estrany. A la xarxa avui dia qualsevol sortida de to té un grapat de respostes fotent-se'n, com ha estat el cas. Perquè que algú del PP no li perdoni mai això a l'alcaldessa de Madrid i perdoni el seu partit per totes les famílies que s'han quedat sense feina, sense casa, sense menjar, per les retallades en salut i educació, etc., és una mostra de l'escala de valors d'aquesta gent.

Una altra cosa és que també cal dir que els governants d'esquerres de vegades perden els papers. Calia canviar la vestimenta dels Reis? Per què? Calia que Ribó rebés les reines magues Llibertat, Igualtat i Fraternitat l'altre dia a València? No, és evident que no. Les tradicions són com són, basades en la religió, i si els polítics que fan aquests canvis en el fons és perquè no hi combreguen, no cal que cerquin alternatives. Recordo que a Pinell de Brai, al museu de la Batalla de l'Ebre que hi ha, entre el material exposat hi havia un diari dels anys 30 on apareixien uns reis laics, com alternativa als cristians. Pixada fora de test, sense cap dubte, la qual no cal repetir.