dimarts, 26 de gener del 2016

Dictadures i dictadures

El ministre de Justícia i el de l'Interior veuen clar que la CUP i Podemos tenen vincles amb dictadures. Tot gràcies a l'exclusiva d'Antena 3 sobre el viatge de gent de la CUP i de Podemos a Veneçuela, on va anar el sogre d'un membre d'ETA. Exclusiva ja desmuntada per les persones implicades. Però, ni que no hagués hagut resposta, aquesta exclusiva, igual que la que relacionava Artur Mas o Trias amb comptes a Suïssa, no són prou per afirmar-ho. Amb allò que s'ha publicat el públic no pot crear-se cap opinió, si no és que és públic de poca reflexió.

És curiós però, que polítics d'un partit hereu d'una dictadura, amb familiars que hi van participar, com en el cas del ministre de l'Interior, assenyalin amb el dit polítics que viatgen a països comunistes. També és curiós que al mateix temps donin suport a viatges oficials a altres països comunistes, com ara, diguem... la Xina.

Suposo que avui aquestes declaracions serien unes altres, o no serien, després de les detencions per corrupció de membres del PP a València. El partit de la segona transició...