dimarts, 21 d’abril del 2015

Pensa en Roig

Pensa en Roig... Què vol dir? Pensar en color roig? Pensar en roig, roig d'esquerres? Pensar en Enric Roig? I si els tortosins pensen en Enric Roig, han de pensar en el present o en el passat? Han de pensar que el seu temps polític ja ha passat després del seu pas per l'IDECE, o que el passat passat està i cal donar una nova oportunitat de futur?

Els socialistes de Tortosa, lluny de l'originalitat, recuperen el lema de campanya que els socialistes ampostins van utilitzar el 2011. Si aleshores el lema era "Atreveix-te, ara Toni", els tortosins han passat a "Atreveix-te, pensa en Roig". Gaire original no és. Ahir veia les imatges de Zapatero beneint les llistes tortosina i ampostina del PSC. Zapatero, al faristol on es veia en primer pla el lema de campanya d'Enric Roig, parlava de l'Estatut i del procés sobiranista. Entenc que el PSC hi està d'acord amb la postura de qui fa uns anys va dir allò de "¡Pasqual! ¡Apoyaré el Estatuto que salga del Parlamento de Catalunya!".

Per cert, el primer que em va venir al cap en veure pensa en Roig va ser l'anterior alcalde d'Amposta, Joan Ma. Roig. I en segon lloc em va venir al cap el conegut empresari d'ous.