dimarts, 28 d’abril del 2015

El cas Innova arriba a Amposta

La notícia del dia relacionada amb Amposta podria haver estat la presentació de la Festa del Mercat, realitzada a Tarragona. En canvi, ha estat, durant el matí, l'escorcoll de la policia a l'Hospital Comarcal d'Amposta relacionat amb el cas Innova. A Reus també ha hagut escorcolls i a més, detencions. Fa uns moments he vist que els escorcolls s'estan fent aquesta nit a l'Ajuntament de la nostra ciutat.

No negaré que d'alguna manera pensava que el cas Innova acabaria aterrant a l'Ebre, potser simplement per la presència de Sagessa al territori. Però, eren sensacions, sense fonament objectiu.

Davant d'això es pot optar per desqualificar l'equip de govern, dir que són uns lladres, etc. O es pot optar per deixar que actuï la Justícia, respectar la presumpcció d'innocència -tenint en compte que a hores d'ara no hi ha cap detingut-, i prou. Jo opto per lo segon. No em fa gràcia veure la meva ciutat a les notícies per un tema com aquest, sigui quin sigui el color de qui governa.

I ara, no siguem hipòcrites, parlem en clau d'eleccions. Crec que hi ha qui ja es frega les mans. Això pot ser el punt d'inflexió que pot situar CiU fora del govern ampostí. O no. Una cosa que hem de fer també, és veure com es comporten els partits aspirants a governar, si se n'aprofiten o si es com observadors de la tasca judicial.