diumenge, 12 d’abril del 2015

L'àrea de lleure de La Carrova

L'àrea de lleure de La Carrova podria estar més neta #ampostaAvui hem visitat la torre de La Carrova i els ullals. Un indret preciós al costat del poble per passar una bona estona en família. Malauradament visitar la torre no es pot en un dia qualsevol. Alguns dies l'any, com sabeu, es fan visites guiades.

Al costat hi ha una àrea de lleure, preparada per poder-hi menjar, per encendre foc. Hi havia evidències que algú havia fet una calçotada recentment. Però, no avui. Una paperera plena, ben plena, i un foc apagat amb dues ampolles de plàstic allí abandonades. Per les escales que pugen a la torre, restes de calçots. Algú devia anar fent una cursa menjant calçots a la vegada.

En resum, som una mica porcs. Anem als llocs i no respectem l'entorn, ho embrutem. Ara bé, el manteniment de la zona podria ser millor, tant quant a la recollida de brossa com quant a la neteja de males herbes. Això, si es vol que allí hi vagi gent a passar el dia. I el mateix per a la vil·la romana, allí tancada i envoltada d'herbes.