divendres, 9 d’agost del 2013

La #CEOE se suma a FMI i CE #crisi #estafa

Ahir la CEOE es va sumar a l'FMI i la CE en la petició d'escanyar més els treballadors. Volen que es puguin convertir els contractes a temps complet en contractes a temps parcial i poder ampliar el nombre d'hores extra al 30%. En resum, et pago un sou a temps parcial, si fa falta et faig treballar un 30% més d'hores i així no he de contractar ningú més. Així volen crear llocs de treball entre tots?

Al Regne Unit també hi ha polèmica quant als contractes. Allí tenen el fantàstic contracte de "zero hores", un contracte en què el treballador es compromet a estar disponible per a quan el cridi l'empresa, la qual no li garanteix ni feina ni sou, i si a més, no està disponible quan se'l demana, l'empresa el pot castigar amb zero hores de treball al mes següent. El repartiment de beneficis en una empresa entre el treballadors que tenien un contracte fix (el 10% del total) i no entre tots els treballadors, ha fet que el col·lectiu afectat hagi acudit a la justícia. Entre els minijobs i els contractes zero hores, quins triaria la patronal espanyola?

Aquesta gent no pensen en les conseqüències d'escanyar els treballadors. Entre algunes conseqüències de la crisi, l'augment de suïcidis. Més de 3000, i més de 100 per desnonaments. Escanyar els treballadors no fa més que agreujar allò que ja ha malmès la crisi. Tenen la consciència tranquil·la?

Xiquetes i xiquets, avui comencen les Festes Majors d'Amposta. Per segon any, festes retallades però, festes al cap i a la fi. Que tingueu unes Bones Festes.