dimecres, 14 d’agost del 2013

Després del 50è Concert a la Plaça #FestesAmposta2013

#50ConcertALaPlaça  #festesamposta #festesamposta2013En poques hores comencem els cercavila de La Lira de Festes Majors 2013. Però, hem acabat fa menys d'una hora el 50è Concert a la Plaça. El cos està actiu, el cervell excitat. Després d'una nit així, on les coses surten bé, molt bé, veus recompensat l'esforç de mesos. El public dret després de la primera peça, els aplaudiments sortint del carrer Major, un grup important de socis i simpatitzants que ens han acompanyat a La Lira, són una gran recompensa.

Fa uns anys despres del concert de Setmana Santa teníem el concert de la Plaça. Teníem temps de preparació, comparat amb ara. Fa 3 anys que La Lira prepara un espectacle al final de juny per ajudar l'escola de música, i que està consolidant-se com una cita obligada del calendari cultural de la ciutat. Aquest any, Carmen, amb un gran èxit de públic, amb una gran feina al darrere, sobretot del director i dels cantants.

Per això, perquè hem fet un esforç molt gran en poc temps, que el resultat és més que satisfactori. És un orgull ser músic, ser músic de La Lira. Ara queden els cercavila i el Festival de Bandes dijous per deixar enrere la part forta de les actuacions de l'estiu. I a tornar-hi que no ha estat res!