dilluns, 12 d’agost del 2013

#FestesAmposta2013 Gegants i sopar

XXVa Trobada de Gegants #FestesAmposta2013Segons dia de Festes. Hi havia andròmines al matí però, no hi hem pogut anar. A la tarda, XXVa trobada de gegants. Coincidia en gran part del seu temps amb la desencaixonada de bous a l'av. de la Ràpita. L'acte potser hagués pogut tenir més públic si no fos per això.

La regidora de cultura arribava a la ballada final disculpant-se perquè ha trobat els carrers tallats. D'una banda, que la regidora de cultura només acudeixi al final ja és simptomàtic. Que no sàpiga que a Amposta hi ha molts carrers tallat, que no conegui les alternatives, o que no faci el camí a peu i calculant el temps necessari, també ho és.

Tots els anys la trobada de gegants dóna la sensació de ser un acte amb poca participació, i molt fred. Potser caldria replantejar-s'ho i mirar com fer que sigui més participatiu, més atractiu.

A la nit al sopar popular no hem anat. Entre altres coses, si un sopar és popular és perquè es fa obert al poble, si no gratuït gairebé, com era abans el berenar del bou. Per molt èxit que tingui aquest format em sembla que no és gens encertat.