dimarts, 7 de maig del 2013

Paraula de ministre i el camí del dret a decidir

Tenim un ministre de l'Interior que no ens el mereixem. Resulta que afirma que d'alguna manera l'avortament i ETA estan relacionats. No és que jo estigui a favor de l'avortament però, la comparació és odiosa i no és pròpia d'un ministre.

El cas d'un metge de la Mútua de Terrassa que va operar una persona cobrant-li en negre, canviant el diagnòstic d'ingrés a l'informe de la intervenció, i havent-li dit al pacient que no feia aquella intervenció per la sanitat pública -concertada- perquè no formava part de les intervencions per la pública ha estat notícia avui. Però, penso que això pot deslligar-se de la crisi, simplement és el comportament d'algú que es passa l'ètica professional pel forro.

Ahir el PSC va ser arrossegat per la carta oberta de Carme Chacón a Pere Navarro, o ja li va anar bé? Vull dir que al final va servir per fer comèdia posant condicions per continuar formant part dels partits que volen seguir el camí del dret a decidir. El PSC vol que el govern no sigui independentista. Si el PSC hagués governat hauria estat neutral en una consulta com aquesta o hauria estat espanyolista. És normal que el govern català no cedeixi. Si el PSC vol deslligar-se'n que ho faci i que no maregin més.

Help those suffering in the Horn of Africa