divendres, 24 de maig del 2013

#ERC nega l'evidència, papers per a elits i reforma per als autònoms

Junqueras i Herrera s'enganxen a Twitter perquè el segon comparteix una notícia d'El País que diu que ERC avala les retallades de CiU en sanitat culpant Madrid per la manca de diners. Junqueras s'ha equivocat, bàsicament perquè la piulada era d'una notícia. D'altra banda, les coses com són, ERC avala les retallades en sanitat mentre no demostri el contrari. ERC ja fa massa temps que s'excusa amb Madrid per no ser coherent i oposar-se a l'excessiva retallada en sanitat i educació. Per això volen els vots, només per culpar Madrid i parlar de sobirania? Ja cansa.

El govern espanyol donarà papers a selectes estrangers. Han d'adquirir bons sobirans per valor de 2 milions d'euros o comprar una vivenda de 500.000 euros. Una ganga. Així no vindrà púrria, oi? És normal, l'elit vol que vinguin les elits de fora, no el "populacho".

Notícia positiva, a priori, la reforma de la legislació per permetre que els autònoms no paguin l'IVA fins que no l'hagin cobrat, finestreta única per crear empreses de forma més àgil, etc.


Help those suffering in the Horn of Africa