dimecres, 24 de setembre del 2014

Va de dimissions #avortament #Gallardón #TIL #TREPITJA #AIXO

Ahir va dimitir el ministre Gallardón quan es va fer públic que el govern espanyol tirava enrere la reforma de la llei sobre l'avortament. És estrany no, que dimiteixi algú a Espanya?

Ahir el Tribunal Superior de Justícia de les Balears va anul·lar el decret de trilingüisme del govern Bauzà -el TIL- per no complir amb l'Estatut de les Illes, segons el qual abans d'aprovar el decret calia un informe favorable de la Universitat. No ha dimitit ningú, ans al contrari, es mostren ferms a tirar endavant amb el TIL i continuar incomplint la llei. Ells, el PP, que demana tant respecte per la llei, no donen exemple. Que estrany no?

Sindicats i partits han demanat dimissions al govern de les Illes. Un govern en el qual la consellera d'Educació ja hauria d'haver dimitit fa temps, perquè una consellera que parla d'AIXÒ -ESO- o d'informe TREPITJA -PISA-, cosa que denota una traducció amb alguna eina de traducció automatitzada -totalment innecessari-, no és digna del seu càrrec. Però, no ha dimitit ningú. Com deia, gens estrany.