divendres, 7 de febrer del 2014

Els Jocs de la llibertat i la Revolució Francesa

By Bistrips

Comencen els Jocs Olímpics a Sotxi, a la Rússia de Putin. A la Rússia que persegueix els homosexuals, que empresona els rivals polítics i els rebels socials. La Rússia de Putin. Si fos la Xina no però, si fos Cuba, aquests Jocs haurien estat boicotejats pels països occidentals. Com que tenen diners i poder... Hipocresia pura.

Ana Botella no veu bé que el jutge no hagi considerat delicte l'escarni a la vicepresidenta del govern espanyol. Diu que no ha d'escoltar el carrer perquè fer-ho seria com tornar a la Revolució Francesa. El PP en general ja ho té això, que quan els jutges no actuen segons ells voldrien, discrepen obertament i fins i tot de forma agressiva, i quan és al seu favor volen que la resta respecti la justícia. Del café con leche a la Revolució Francesa. Brillant.

I avui a la ràdio catalana, a Catalunya Ràdio i a RAC 1, estan de dol. Ha mort la periodista Tatiana Sisquella d'un càncer, als 35 anys. Sempre és una mala notícia. Quan la persona que mor és jove encara es nota més. Si és una persona coneguda el ressò és major. I no m'agrada fer-me ressò de persones conegudes en particular. Hi ha moltes persones desconegudes que pateixen i cauen en la lluita. Però, la periodista ha estat un dels valors en alça de Catalunya Ràdio, capaç de fer un programa interessant a la tarda, contraposat al de Toni Clapés. Amb un to sempre optimista, va ser una de les novetats agradables fa 3 anys quan va començar. Una llàstima. Descansi en pau.