dijous, 9 de gener del 2014

La gracieta del PP, el ministeri del ridícul i la demagògia d'Aguirre

El Consell de Garanties Estatutàries no ha donat la raó al PP en el seu vet als pressupostos justificant que es destinaven diners a la consulta del 9 de novembre. Suposo que el PP ja ho sabia i només era per tocar el nas. I per reduir una part dels ingressos teòrics de la Generlitat. Gràcies, PP.

Ahir, detenció de persones relacionades amb el suport als presos d'ETA. El ministeri de l'Interior fent el ridícul anunciant l'operació policial abans que acabés. L'ABC, fent periodisme del bo, manipulant una imatge d'una advocada dels presos perquè la seva mirada sigui més de dolenta.

Esperanza Aguirre fent demagògia preguntant Artur Mas si està d'acord que li donin suport assassins i terroristes. No és el primer cop que algú del PP utilitza aquest argument per desacreditar els altres. Suposo que el fet que a ells els donin suport franquistes, que el franquisme hi sigui present a partir de descendents de partíceps de la dictadura, no li fa res a Aguirre. Hi ha assassins bons i dolents per a alguns.