divendres, 24 de gener del 2014

Desembarcament del PP

By Bitstrips
El PP ha desembarcat, com diuen els mitjans, a Catalunya. Avui Sánchez Camacho i De Cospedal han estat les estrelles de les intervencions del partit en aquesta convenció del cap de setmana. Sánchez Camacho diu que els espanyolistes a Catalunya se senten com se sentien al País Basc amenaçats per ETA. Comparant allò que moltíssima gent ha defensat al carrer amb ETA o fins i tot amb el nazisme, és una pràctica habitual, mancada d'escrúpols.

De Cospedal insisteix en el trencament d'Espanya pel fracàs de la gestió de CiU. La gent del carrer, un cop més, no importa. I si hi fan referència és per dir-nos que ens equivoquem, que som tontets.

I mentrestant, ens assabentem que les falles de València passaran a ser considerades obres d'art i l'IVA que paguen passarà del 21% al 10%. Un tracte diferencial. Mentrestant, concerts i obres de teatre, amb un IVA del 21%. Potser té més categoria una falla que un concert o que una obra de teatre? O potser com que governa el PP, el partit patriota per excel·lència, es mereixen un premi.