dijous, 7 de novembre del 2013

CiU, PSC i PP junts al Parlament

Avui escoltava a la ràdio que CiU, PSC i PP han acordat al Parlament tirar endavant l'externalització de la publicitat -ie, privatització- de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Com es veu, externalitzar, privatitzar, segons quan els socialistes ho veuen bé. De CiU i PP no en parlo perquè ja se sap que ells en són partidaris però, els socialistes sempre presumeixen del contrari.

Avui, dia de vaga de les farmàcies catalanes, el ministre Montoro tranquil·litza els farmacèutics dient-los que el govern espanyol els pagarà, posant el ridícul el govern català per dependre dels diners de Madrid per fer front a les seves factures. No té la cara dura, oi? El govern espanyol escanya les autonomies. Les del PP callen i traguen. Les díscoles, com Catalunya, són castigades. D'altra banda, seria bo que fos el govern espanyo qui pagués però, no serà així, perquè el govern espanyol es cobrarà els interessos, per molt baixos que siguin, dels diners que passarà a la Generalitat per fer efectiu el pagament.

Recomanable article crític amb la postura dels treballadors de Canal 9 al llarg dels anys, ara que es queixen de totes les pressions rebudes des del govern valencià. I un altre interessant article, de Vicent Partal, reflexionant sobre el camí per retallar les autonomies que hi ha al darrere dels tancaments de televisions públiques -la propera podria ser Telemadrid-.