dilluns, 8 de juliol del 2013

Els #regants i el Pla de Conca, #CuentasdelPP i el #federalisme

En volia parlar. Els regants, aliniats amb l'alcalde de Lleida, a favor del Pla de Conca de l'Ebre. És igual si el règim de cabals és insuficient, és igual. L'important és la promesa de certes obres, de certes inversions. Ja veurem. A Lleida l'alcalde vol el pla per als regadius. El Segarra-Garrigues, una ruïna que no es pot pagar. Ganes de tocar allò que no sona. A sobre el govern català defensa la postura dels regants. Ja amb el PHN la postura dels regants, o de part d'ells s'aliniava amb Barcelona o Madrid. Ara no deixa de ser més del mateix. Si tu vols inversions reclama-les però, no donis suport a un pla que al mateix temps perjudica el riu.

A can Rajoy els problemes creixen. L'entrevista de Pedro J. Ramírez a Bárcenas ja ha estat una notícia negativa. Ara llegeixo que s'han filtrat els comptes del PP des de 1990. El PP va negar que tingués comptabilitat des de tan enrere i si els comptes que corren per la xarxa són reals, el partit quedarà amb el cul a l'aire.

El socialista Maurici Lucena ens vol fer creure que la seva proposta de reforma de la Constitució, el seu federalisme, donaria tanta autonomia a Catalunya com la independència. Ah, sí? No cal dir res més.