dijous, 11 de juliol del 2013

#CuentasdelPP amb Pedro J. i dimissions pel Pla de Conca

Pedro J. Ramírez l'altre dia admirava el cop d'estat d'Egipte, de forma irresponsable, oblidant les conseqüències catastròfiques de qualsevol cop d'estat. Cada dia rebem notícies tristes de violència al país, com ahir, en què uns joves eren llençats al buit per partidaris del president destituït.

Pedro J. també ha estat avui un dels protagonistes per les declaracions ahir davant del jutge sobre la seva conversa amb Bárcenas. El PP continua en una situació compromesa. Lluny de fer front a la polèmica, el partit que diu que és tan transparent veta la compareixença de Rajoy al Congrés perquè s'expliqui. Molt transparent, molt democràtic.

Per cert, cau el govern de Luxemburg per un cas d'espionatge.

A la Comunitat de Madrid la justícia ha aturat la privatització dels hospitals però, el seu promotor confia que tot tiri endavant. Tant de bo s'equivoqui.

A l'Ebre el president dels regants de l'esquerra dimiteix després d'haver donat suport la setmana passada al Pla de Conca de l'Ebre. Lluís Pegueroles va votar a favor però, la junta de govern dels regants no hi està d'acord. Els regants de la dreta i de l'esquerra, almenys els seus presidents, van optar per mirar per la seva butxaca, per les promeses de diners, en comptes de pensar en la globalitat del Delta. Vergonyós.