dijous, 28 de juliol del 2016

Comprant les entrades al web de l'Ajuntament

29 i 30 de juliol concerts del #deltachamber al Museu de les TE #surtdecasaebre #canal21ebre #viulebre #ebreactiu #amposta #laliraampostina #laliraampostina100Ahir vaig comprar les entrades del DeltaChamber Music Festival de forma electrònica, amb el servei que té l'Ajuntament d'Amposta proveït per notikumi. Les entrades individuals són 10 euros però, s'hi ha d'afegir, per despeses de gestió, 79 cèntims per entrada. Un servei que en teoria abarateix costos, a més de facilitar l'entrada, justifica una comissió per despeses de gestió. Parlem clar, és una comissió per a l'empresa que proporciona el servei. Una comissió que podria estar inclosa dins dels 10 euros. Aquest mes de juliol les entrades de l'obra Temps de Quim Masferrer, costaven el mateix adquirides de forma presencial com electrònica a TincTicket, 12 euros, ni més ni menys.

En la compra de les entrades del concert de demà divendres no em van deixar triar localitat. Ja estava pensant a anar a fer cua per tenir un bon lloc. També pensava que en concerts en llocs tan petits la compra amb elecció de localitat evita aglomeracions per seure on cadascú vol.

Avui al matí he rebut un correu de notikumi amb dues noves entrades, les d'ahir però, especificant les localitats per veure el concert. És a dir, entrades numerades però, sense opció de triar. Ja sabem d'on surten els 79 cèntims de despeses de gestió...