dilluns, 27 d’octubre del 2014

Iceta no rectifica, Aguirre demana pardó i el 9N camí de la suspensió

Iceta no rectifica. Ahir es ratificava i avui deia que si havia ofès algú que retirava les paraules. Una forma de dir que es ratifica però, salvant el cul. La comparació del procés català amb el nazisme no és gratuïta, de la mateixa manera que és odiosa. Em pregunto si la flamant executiva del PSC ebrenc combrega amb les paraules d'Iceta. Sovint callen quan des de Barcelona o des de Madrid el partit la caga.

El Mundo aquest matí era notícia per anunciar una investigació que estaria intentant esbrinar si l'alcalde de Barcelona té diners fora de l'Estat. Han passat unes hores i el protagonisme se l'ha endut el cas de corrupció que ha tingut com estrella principal Francisco Granados, ex número 2 d'Esperanza Aguirre, tertulià ben conegut a la tele, amb un llenguatge col·loquial, foteta. I mira'l ara.

Encara més, el govern espanyol es proposa impugnar el nou 9N. Volen impedir com sigui que votem. Fa no res que Rajoy menyspreava la consulta com s'ha plantejat ara. Resulta que ha canviat d'idea. Què aconseguiran? Res, emprenyar més la gent. Em pregunto si també prohibiran unes hipotètiques eleccions plebiscitàries, o si intentaran vetar la independència com punt del programa electoral. Quins polítics governen Espanya...