dilluns, 3 de juny del 2013

Presència internacional de costellada #Catalunya

Ooooooh! Catalunya tindrà presència internacional a la UNESCO en temes de cultura per un acord amb el govern espanyol. Aquesta i l'arribada de Neymar al Barça dues de les notícies destacades del dia.

La primera és com un premi de consolació, el qual servirà per ben poc de cara a la independència, i que no deixa de desviar el tema principal de la nostra societat, la gran presa de pèl de la crisi, les retallades que ens vénen des de Madrid i des de Barcelona. Massa banderes. I és que es pot ser independentista però, no per això s'ha de ser babau i perdre de vista en quina situació estem.

De Neymar poca cosa diré. Com cada any els mitjans esportius -i els de premsa generalista- fan pena. Una notícia més important que altres notícies realment més importants. Un fitxatge que, com altres, és una vergonya pels milions i milions d'euros que costa. Haurà demanat un crèdit el Barça per pagar? En cas afirmatiu no cal preguntar-se si li han donat. Fan fora Abidal, tot i omplir-se la boca de valors, i fitxen una estrella per una milionada. I la premsa, seguint el joc, obviant la crítica...