divendres, 24 de juny del 2016

Acaba la campanya i continua l'escàndol

El PP ha tingut avui un descans amb el resultat del referèndum al Regne Unit en què ha guanyat l'opció de sortir de la UE. Però, l'escàndol de Fernández Díaz continua gotejant. El ministre i el cap de l'Oficina Antifrau no veuen el cas com una conspiració, ni com l'ús dels serveis de l'Estat per fabricar escàndols dels partits independentistes. Marhuenda tampoc, el fidel amic del PP tampoc. No sé si que s'hagi publicat que uns dies abans que aparegués l'informe desestimat sobre el compte de Xavier Trias a Suïssa ells en parlessin, és prou per considerar-se un escàndol de gran magnitud. Suposo que demà a la Sexta Marhuenda tindrà arguments de pes per continuar defensar-ho.

I com que la imatge del ministre no ha quedat gens malmesa, avui va i envien la policia al diari Público per endur-se els gravacions de la conversa -no sigui que continuï el degoteig d'escàndols-. No és gens sospitós que passi això, no? Ara bé, el ridícul d'haver acudit sense ordre judicial és propi d'un acudit.

I així, una campanya electoral que acaba, recordant els anys d'Acebes i companyia, esperant que al PP li passi factura això, ja que no ho ha fet la corrupció però, sabent que probablement continuarà sent el partit més votat. A l'electorat espanyol li va el masoquisme.