dijous, 5 de novembre del 2015

Guerra i el 34

Enllaç a la imatge mostrada al web de la Generalitat
Alfonso Guerra ha equiparat la declaració de sobirania que Junts pel sí i la CUP defensaran la setmana vinent al Parlament, amb els Fets d'octubre de 1934.

Alguns ja fa temps que volen veure dirigents catalans entre reixes. Potser alguns volen una foto actualitzada de la del govern de la Generalitat empresonat, aquest cop en color.

Guerra fa bo allò que la majoria de catalans no volen la independència i es basa en això per dir que els passos del procés van contra la voluntat de la majoria de catalans. Aquesta majoria, la que ha anat al Constitucional, no suma ni de bon tros el 50% de vots. Però, fa molt de soroll. El fan els partits el soroll, per ser més exactes. I el fan perquè volen guanyar el govern per les males, per la via judicial, ja que no van poder fer-ho a les eleccions del 27S. De fet, sense declaració de sobirania sobre la taula, el mateix dia de les eleccions els constitucionalistes ja van faltar al respecte a la voluntat de l'electorat i van demanar dimissió d'Artur Mas i tornar al camí que marquen ells.