dimarts, 12 de maig del 2015

Un certamen de música a Amposta

Esquerra d'Amposta duu entre les seves propostes programàtiques la creació d'un certàmen internacional de música de banda "Ciutat d'Amposta", gestionat per les dues entitats de la ciutat i finançat per l'Ajuntament. També es parla al programa de millorar el finançament de les escoles de música.

La primera proposta és una cosa que ja fa temps que penso i opino que hauria de tenir Amposta. Ara bé, jo penso que hauria de ser un certamen organitzat per una de les dues entitats. Sóc de La Lira i crec que La Lira hauria d'organitzar un certamen així i l'Ajuntament donar-hi suport. Crec que les dues entitats han de col·laborar però, també penso que no sempre els interessos són comuns i que cadascuna ha d'organitzar les seves coses. Què passa si hi ha divergències, com amb el cas de l'escola municipal? Es farà com CiU que va decantar-se pel costat de la Filha, negant-se a tirar-ho endavant?

Quant a la millora del finançament, tot i entendre la síntesi que hi ha en un programa electoral, també penso que sempre hi ha massa síntesi. L'eslògan està molt bé però, es podria explicar millor com es pensa fer això. Escola municipal, subvencions municipals,...?