divendres, 13 de desembre del 2013

Ring, ring, que hi és en Ramon Llull? #SíSí #9n2014

Sembla broma però, es veu que una assessora del ministre Wert va trucar a la Universitat de les Illes Balears per preguntar quan cobrava Ramon Llull per la càtedra que duu el seu nom. Si això és cert, junt amb l'informe TREPITJA de la consellera d'educació de les Illes, haurem tingut en poc temps una mostra de l'exemple que dóna el PP a l'hora de defensar la seva política educativa. Fa riure però, a la vegada és preocupant.

Actualització: Llegeixo de Benjamí Villoslada que la UIB ha dit a Twitter que no tenia constància del tema. Doncs s'hort ha empassat força gent.

Eurovegas no anirà a Madrid. Sembla que el govern espanyol no ha acceptat tots els canvis normatius que volien els promotors. És estrany, jo que pensava que els ho posarien fàcil. Ho hauran fet per fotre Esperanza Aguirre? O és que Adelson demanava tant que era ja exagerat cedir? I ara, continuarà l'altre projecte discutible, el Barcelona World?

Com ahir, continuen les reaccions a la notícia de la consulta per l'Estat català. Jo continua una mica indignat perquè em sembla, d'alguna manera, una presa de pèl que es faci una pregunta esglaonada. Com deia ahir, s'ha d'eliminar l'ambigüitat que suposa el plantejament però, tot i això, la proposta és una forma de donar cabuda a la tercera via que alguns havien negat. Per cert, qui voti Sí-No, què estarà votant realment? La gent pot votar una indefinició?